{ O nás }
Majitel firmy Petr Kunc navázal na letité zkušenosti svého otce a v současné době hospodaří na rozloze 16,5 hektaru vinic postupně vysazovaných od roku 2002. Celá plocha je od roku 2009 v režimu ekologického pěstováni - bio produkce.Přechodem na bio produkci muselo vinařství změnit jak pohled na pěstování révy, tak systém hnojení a chemického ošetřování vinic. Petr Kunc je současně vinohradníkem i sklepmistrem. Petr KUNC sice využívá ve sklepě moderní technologie, ale spíš se snaží do vína zasahovat co nejméně aby dodržel terroir bzeneckých vín jak ve vůni tak i v chuti.
Široká odrůdová skladba je přizpůsobena bzenecké oblasti, vinařství pěstuje především hrozny na výrobu bílých vín Ryzlink rýnský, Kerner, Sylvánské zelené, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Tramín červený, .Műller Thurgau. V omezené míře pěstujeme také hrozny na výrobu červených vín Rulandské modré, Dornfelder a Svatovavřinecké.
Pro výrobu vína jsou zásadně používány hrozny z vlastních vinic.